LED modulok világító reklámtáblákhoz, dobozbetűkhöz

A jövő világítása a LED

A LED technika alkalmazásával sokat tehetünk környezetünkért. Csökkenthetjük az energia költséget, környezetbarát, nem tartalmaz higanyt, ólmot és üveget sem és a hosszú élettartam is jellemző tulajdonság. Egyes modulokra a GE 10 év garanciát ad.  A 24 Voltos modulok Lumen/Watt értéke egyedülálló, akár 160 Lumen/Watt.. . de mit is jelent pontosan?

A GE legújabb LED moduljai a világító reklámtáblák és dobozbetűk megvilágításához új lehetőséget kínálnak. Az optikai lencse, OptiLens™ X segítségével már 38 milliméter mélységű világító dobozokba, világító betűkbe kevesebb modul beépítésével homogén megvilágított felület érhető el. 


Select TX

 

 

tovább a termékhez....


Tetra MS 24V

 

 

tovább a termékhez....


Tetra MiniMax 24V az új, ED modul, amit speciálisan a kisebb dobozbetűk bevilágítására fejlesztett ki a GE. Az OptiLens™ X optikai lencse gyenletes fény elosztásról gondoskodik, így energiahatékonyan, kevesebb modullal oldható meg a dobozbetűk és kisebb dogozmélységű reklámtáblák homogén megvilágítása.

 

tovább a termékhez....


Tetra Max 24V LED modulok közepes méretű dobozbetűk és világító reklámtáblák homogén bevilágítására 100 milliméteres dobozmélység esetén javasolt. Több fényt, nagyobb szórásszögben biztosít, az optikai lencsék segítségével. 4 különböző fehér színhőmérsékletben, piros, zöld és kék színekben érhető el, ebből a piros emelt fényerővel.

 

tovább a termékhez....


Tetra PowerMax 24V

 

 

tovább a termékhez...


 Tetra EdgeStrip 

 

 

 

tovább a termékhez...


 


 Tetra MiniStrip és MiniStirip DS, a tökéletes megoldás keskeny egy és kétoldalas világító reklámtáblák ledezéséhez. 3 LED dióda modulonként az Optilens optikai lencse segítségével 140 fokos szögben szórja a fényt a felület homogén megvilágítához. A Ministrip egyoldalas táblákhoz 1,1 watt/modul a MiniStrip DS - kétoldalas reklám berendezésekhez ajánlott, - modulonként 2,2 watt a teljesítménye, a  MiniStrip DS mindkét oldalán 3-3 LED dióda található.

tovább a termékhez...


Tetra PowerStrip és Tetra PowerStrip DS, nagy fényerejű modulok egy és kétoldalas fényreklámok ledezéséhez. Az egyoldalas PowerStrip 3 , a kétoldas 6 LED diódával modulonként az optikai lencse segítségével 140 fokos szögben szórja a fényt az egyenletes, homogén megvilágításhoz. Az egyoldalas PowerStrip teljesítménye 3,13 Watt/mudul, a PowerStrip DS 6 Led diódával 6,25 Watt/modul. Az egyoldalas PowerStrip 12 Voltos, míg a kétoldalas PowerStrip 24 Voltos tápegységről üzemeltethető.

tovább a termékhez...