Főoldal

  A LED (Lihgt Emitting Diode) magyarul fénykibocsátó diódát jelent, ami olyan speciális félvezető, amely a rákapcsolt egyenfeszültség hatására fényt bocsát ki. A fény hullámhossza, azaz a színe az alkalmazott félvezető anyagától függ. Kezdetben a ledeket kizárólag jelzőfényként használták piros és zöld színben. Az új ötvözetek kifejlesztésével lehetségessé vált kék fehér és a meleg fehér fényű led gyártása is.

A led fényforrások előnyei:

  • a fénycsőhöz képest 70%-os energia megtakarítás
  • nem vibrál
  • nincs UV sugárzás
  • hosszú élettartam
  • alacsony működési hőmérséklet
  • környezetbarát, nem tartalamaz ólmot, higanyt és halogént sem
  •  

 GE LED modulok

 

 Az újgenerációs GE Tetra modulokban 4 LED dióda található. Műanyag házba foglalt modulok és az optikai lencsével fedett LED dióda teljesen védve van a környezeti hatásoktól, nedvességtől és mechanikai károsodástól.  Az "OptiLens™ X" optikai lencse az egyenletes fényleadásról gondoskodik 175 fokos szórás szögben, teríti a fényt.  A modulok 12 vagy 24 Voltról üzemeltethetők, világos, egyenletes fényelosztása az LED modulok között egyedülálló. Szakszerű, homogén megvilágítás érhető el 38-250 milliméter mélységű világító doboz, fényreklám vagy dobozbetű esetén. Egyszerű szerelés a modulokon található lyukon át csavarozással, a hátoldalon levő 3M ragasztó szalag segítségével gyorsan poziconálható a modul. Egyedülálló 10 éves GE garancia  egyes 24 Voltos modulokra. 

katalógus letöltés

tovább a termékekhez....


OSRAM LED modulok

 

Az OSRAM egyike a világ két vezető fényforrásgyártójának. A cég portfóliója a teljes értékláncot lefedi, a komponensektől, a fényforrásoktól kezdve, a fénykibocsátó diódákon (LED) és az elektronikus előtéteken át belértve a komlett lámpatesteket is.

Az Osram a "BackLED" modulokat a hátlapról történő megvilágításhoz, míg a "BoxLED" modulokat a reklámtáblák élében történő, akár két oldalas reklámtáblák, CityLihgt poszterek megvilágításához ajánljuk.

tovább a termékekhez...